Vegeterijanske ćufte
Sastojci:
3 patlidžana,
2 kriške starog hleba,
2 jaja,
80 g parmezana,
čen belog luka,
veza peršuna,
3 kašike prezli,
ulje, so, biber
PRIPREMA
Patlidžan iseckajte na kockice i kuvajte 15 minuta. Izvadite ga, dobro ocedite, ohladite i dobro izgnječite. Smesi od patlidžana dodajte dobro isceđen hleb koji je bio natopljen u mleku, jaja, parmezan, seckani beli luk, prezle, zatim sve dobro promešajte i ostavite da odstoji u frižideru 30 minuta. Od ohlađene smese pravite loptice i pecite ih u vrelom ulju dok ne porumene.
Search This Blog
Friday, June 14, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment